Rólunk - Réti Pálinkaház és Vendégház
2021. február 01. írta: RPViki

Rólunk - Réti Pálinkaház és Vendégház

konyv.png

Vállalkozásunk középpontjában a pálinka és legújabb szerelmünk, a GIN áll.

Szerintünk az alkoholok közt a pálinka a legjobb választás.
100 %-ban gyümölcsből készül, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, egyéb aromákat.
Szénhidrát nincs benne, mivel erjedéskor a gyümölcs cukortartalmából alkohol keletkezik.
2 dolgot érdemes szem előtt tartani: a minőséget és a mértéket.
A minőségre az előállítás minden fázisában személyesen figyelünk.
A kellő mértéket saját magatok tudjátok kitapasztalni, de egy pohár pálinka a nap végén a lelki egészséget is elősegítheti.

  • A pálinka ajándéknak is ideális választás, a többféle ízből mindenkinek találhatunk megfelelőt. Különleges ajándékdobozainkkal szeretnénk segíteni nektek, hogy ötletes meglepetést adhassatok szeretteiteknek.
  • Nemcsak saját pálinkát készítünk, hanem másnak is vállalunk pálinkafőzést, bérfőzést, ha összegyűjti a kertjében termett gyümölcsöt. A kezdő cefrekészítőket tanácsokkal látjuk el a minőség javítása céljából.
  • A pálinkaház mellett működő vendégházunkban is megkóstolhatjátok termékeinket, ha nálunk töltitek pihenéseteket. 

Csapatunk

mi.jpg

Családi vállalkozásunk tagjai: Jankovits Ferenc, Jankovits Ferencné Erzsébet, Nagy Szilárd, Nagy Szilárdné Jankovits Viktória és Gősi Zsolt.
Nálunk mindenki ért mindenhez egy kicsit. Besegítünk egymásnak, ha szükséges, de azért megvan a magunk szakterülete.
Szilárd főzi a pálinkát, az értékesítés és a szálláshely hozzám (Viktória) tartozik.
Szüleim, ugyan már nyugdíjasok, de rájuk is számíthatunk még.

Amire büszkék vagyunk

  • a "Győr Város Pálinkája" díjainkra, mert itt profi pálinkafőző mesterek találták 3 egymást követő évben 3 különböző fajtájú pálinkánkat a legjobbnak,
  • a mintegy 2500 bérfőzetőre, akik közül szép számban vannak az állandóan visszatérő törzsfőzetők,
  • arra a mondatra, amit a nálunk megszálló kisgyerekek szájából szokott elhangozni: "Anyu, ne menjünk haza. Én itt szeretnék lakni."
  • arra, amikor pálinkakóstoló alkalmával a vendég megismeri, milyen pálinkát iszik, mert annak olyan illata és íze van, mint a gyümölcsnek, amiből készült,
  • arra, hogy a saját gyümölcsökön kívül igyekszünk a környékről, helyi termelőktől, állandó partnerektől vásárolni a lehető legjobb minőségű gyümölcsöt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reti-palinka-es-gin-gasztromagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3016411632
süti beállítások módosítása